Stilstaan is geen optie

Stilstaan is geen optie

Van het verkopen van popcorn en het verhuren van verhuisbusjes tot het overnemen van de leiding van het familiebedrijf, ondernemen zit Sieger in het bloed. Hij is van nature een opstarter. Een aanpakker. Altijd op zoek naar een nieuwe horizon. Dus toen de initiatiefnemers van het zonne-energieproject Soleila zijn pad kruisten, heeft hij er een weekend over nagedacht. En besloot niet alleen te investeren, maar all-in te gaan. Bekijk het ondernemersportret dat RTLZ maakte.

Bekijk hier het verhaal van Sieger Dijkstra, Algemeen Directeur bij Soleila.

Meer nieuws:

Een ondernemersportret over Algemeen Directeur, Sieger Dijkstra. Toen de initiatiefnemers van het zonne-energieproject Soleila zijn pad kruisten, heeft hij er een weekend over nagedacht en besloot all-in te gaan.
Ten noorden van Stroe ontwikkelen wij een zonnepark met ecologische en landschappelijk inpassing. De ontwerpvergunning hiervoor is vorige week gepubliceerd door de gemeente Barneveld.
Zonnepanelen op landbouwgrond
Een zonnepark op landbouwgrond? Boerenzoon en solarspecialist Twan Moerkerk kent beide kanten van het verhaal.
Zonnepanelen op dak bedrijf
David van Arend schreef een blog waarom vastgoedeigenaren nu solar op hun dak moeten leggen. Lees de hele blog van David hier!
Maak kennis met Soleila's nieuwste medewerker: Yoran Wallinga.
Bij de gemeente Barneveld zijn negen plannen binnengekomen voor zonneparken, één daarvan is het geplande zonnepark van Soleila ten noorden van Stroe.

Zonnepanelen bedrijfsdak

Hoeveel is jouw dak waard?

Bereken het gratis en leer hoeveel je kunt besparen met jouw dak.