Ontwerpvergunning Stroe gepubliceerd

Ontwerpvergunning Stroe gepubliceerd

Ten noorden van Stroe ontwikkelen wij een zonnepark met ecologische en landschappelijk inpassing. Hier is een ontwerpvergunning voor ingediend deze is vorige week gepubliceerd door de gemeente Barneveld.
Het gaat om een zonnepark van 1,84 hectare aan de Wulpenweg-Stroeërschoolweg. Het park gaat zo’n 2.300.000 kWh opwekken wat gelijk staat aan het stroomverbruik voor 550 huishoudens.

Het plan voldoet aan de randvoorwaarden die gesteld zijn in de Barneveldse Zonneladder. In het ontwerpplan is rekening gehouden met een goede inpassing in het landschap en versterking van de lokale ecologie.

Daarnaast houdt het rekening met de omgeving en is er sprake van meervoudig ruimtegebruik. In samenwerking met de Rijkszaadeest worden diverse kruidenmengsels onder en om het zonnepark gezaaid.

Wil je meer weten over het project en de ruimtelijke inpassing, lees dan het hier het artikel dat de Barneveldse Krant publiceerde!

Meer nieuws:

soleila solarfields
De Groninger producenten van groene stroom Solarfields en Soleila gaan de krachten bundelen. Met de samenwerking ontstaat een Noordelijke alliantie waar meer dan 110 mensen iedere dag werken aan de energietransitie en het produceren van groene stroom.
Maak kennis met Soleila's nieuwe technisch adviseur: Tjeerd Buisman.
David van Arend van Soleila spreekt in de podcast Het Energiecafé over de uitdagen van zonne-energie.
Netaansluiting zonnepanelen
Op de weg naar zakelijke zonnepanelen kunnen er soms obstakels voorkomen. Maar waar uitdagingen zijn, zijn oplossingen.
Zonnedak
Hoe doe je dat.. zonnepanelen op je bedrijfsdak als je bedrijfspand wordt gehuurd? In dit artikelen leggen we je uit waarom het leasen van zakelijke zonnepanelen zeer interessant kan zijn voor vastgoedeigenaren.
In 2,5 jaar is Soleila uitgegroeid tot een van de tien grootste ontwikkelaars in zonneprojecten van Nederland. Daarmee is het moment gekomen voor oprichter Elwin Ter Horst (42) om afscheid te nemen.

Zonnepanelen bedrijfsdak

Hoeveel is jouw dak waard?

Bereken het gratis en leer hoeveel je kunt besparen met jouw dak.

Download de gratis case study

Barsema's onroerend goed b.v.

  • Het hele traject van A tot Z
  • 1500 Zonnepanelen geplaatst
  • Meer inkomsten
  • Compleet gerenoveerd dak